Kamperen & logeren

Welkom in Cottessen, een gehuchtje onder het kerkdorp Vijlen, dat behoort tot het gaafste en wellicht het mooiste gehuchtje van Zuid Limburg.

Het unieke 5-sterren heuvellandschap biedt een ongekende natuurbeleving en een schitterend panoramisch uitzicht. Waar wandelaars en fietsers hun hart ruimschoots kunnen ophalen. De vele landwegen en voetpaden voeren de natuurliefhebber langs boomgaarden, hellingbossen, vakwerkhuizen, door het Geuldal en de Vijlenerbossen. En te midden van al dat moois, op de grens met Belgi├ź, daar vindt u onze monumentale carr├ęboerderij, daterend uit 1740, de Hoeve Bellet genaamd. Waar wij, Marjan & Wiel en onze 2 dochters Sabine en Danique, u graag van harte welkom heten om te komen kamperen & logeren.

De mini camping met 17 reguliere, half verharde staanplaatsen en 3 onverharde flex/trekkersplekken bevindt zich achter de hoeve. De camping is geopend tussen 15 maart en 1 november.

In de twee vakantiewoningen, het Hoevehuis & het Belleter Bakhuis, is het zomer en winter aangenaam vertoeven. Deze zijn het hele jaar geopend.

De weilanden om ons heen worden in de zomer begraasd door schapen en runderen.
Ook het kleinvee ontbreekt niet, we hebben een mini Shetlandpony, kippen, een haan en een hond.

Cottessen ligt in zuid Limburg op een half uurtje rijden van Maastricht. In de nabije omgeving kunt u een bezoek brengen aan steden als Aken en Luik, want voor u het weet zit u in het buitenland. Of verken de ongerepte natuur terwijl u verblijft in een betoverend landschap. Daarbij hoort heerlijk ontspannen en culinair genieten van streekgerechten op een van de vele terrasjes in de omgeving. Hoor de geluiden van het bos, beleef de stilte & geniet van het leven!

Kortom: vakantie vieren als God in Frankrijk! Wij zijn blij als u komt, u bent van harte welkom!

facebook