Kamperen & logeren

Welkom in Cottessen, een gehuchtje onder het kerkdorp Vijlen, dat behoort tot het gaafste en wellicht het mooiste gehuchtje in het Zuiden van het land.

Het unieke 5-sterren heuvellandschap biedt een ongekende natuurbeleving en een schitterend panoramisch uitzicht. De vele landwegen en voetpaden voeren de natuurliefhebber langs boomgaarden, hellingbossen, vakwerkhuizen, door het Geuldal en de Vijlenerbossen. En te midden van al dat moois, op de grens met Belgi├ź, daar vindt u onze monumentale carr├ęboerderij, daterend uit 1740, de Hoeve Bellet genaamd. Waar wij u graag van harte welkom heten om te komen kamperen & logeren.

De mini camping met 20 staanplaatsen bevindt zich achter de hoeve. De camping is geopend van 15 maart, indien het weer het toelaat, tot 1 november.

In de twee vakantiewoningen, het Hoevehuis & het Belleter Bakhuis, is het zomer en winter aangenaam vertoeven. Deze zijn het hele jaar geopend.

De weilanden om ons heen worden in de zomer begraasd door schapen en runderen. Ook het kleinvee ontbreekt niet, we hebben een mini Shetlandpony, kippen, 1 haan, 2 poezen en 2 honden.

In de nabije omgeving kunt u een bezoek brengen aan steden als Maastricht en Aken of heerlijk ontspannen op een van de vele terrasjes in de omgeving. Of verken de ongerepte natuur terwijl u verblijft in een betoverend landschap. Hoor de geluiden van het bos, beleef de stilte & geniet van het leven!

Kortom: vakantie vieren als God in Frankrijk, wees welkom!

 

facebook